FC Barcelona, Real Madrid en Ajax live op Ziggo Sport

Vandaag zendt Ziggo Sport drie voetbalwedstrijden uit. De voetbalmarathon met wedstrijden van FC Barcelona, Ajax en Real Madrid begint om 16.00 uur. De drie wedstrijden zijn live te zien via Ziggo Sport, het gratis sportkanaal van kabelaar Ziggo. Ziggo Sport is te zien via kanaal 14 voor alle abonnees van digitale televisie van Ziggo en via de Horizon GO-app en Horizon GO-website.

FC Barcelona – Granada

De voetbalmarathon begint om 16.00 uur met de wedstrijd tussen FC Barcelona en Granada. FC Barcelona kan zich sinds vorige maand wereldkampioen van de voetbalclubs noemen. Granada vecht op haar beurt tegen degradatie. De wedstrijd in de hoogste Spaanse competitie La Liga begint om 16.00 uur, de voorbeschouwing om 15.45 uur.

Oefenwedstrijd Ajax – Hamburger SV

Om 18.15 uur staat de oefenwedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en de Duitse Bundesliga-club Hamburger SV op het programma. Als hoofdsponsor van Ajax zorgt Ziggo ervoor dat Ajax fans deze wedstrijd gratis kunnen bekijken. Live vanuit het trainingskamp in Turkije, is deze oefenwedstrijd een serieuze test voor beide teams, net voor de start van de tweede seizoenshelft.

Real Madrid – Deportivo La Coruña

De voetbalmarathon wordt om 20.30 uur afgesloten met een tweede wedstrijd uit de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Real Mardid neemt het op tegen Deportivo La Coruña. De recordkampioen uit Spanje krijgt het zeker niet makkelijk tegen de nummer 7 van La Liga. Depor verloor slechts 1 van zijn laatste 11 duels

Ook voor niet Ziggo-abonnees

Ook niet Ziggo-abonnees kunnen de wedstrijden bekijken. De wedstrijden zijn ook te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal die via de meeste digitale televisie-exploitanten beschikbaar is. Daarnaast kan er een kijkcode worden aangevraagd op de website van Ziggo. Hiermee kunnen de wedstrijden online worden bekeken. Wel dienen er contactgegevens te worden achtergelaten op de website van Ziggo. Meer informatie
via http://ontdek.ziggo.nl/voetbalmarathon

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.