FC Kuban Krasnodar – Feyenoord live bij RTL 7

rtl7Vanavond speelt Feyenoord de voorrondewedstrijd voor de Europa League tegen FC Kuban Krasnodar. De wedstrijd is live te zien bij RTL7 en te horen op Radio 1’s Langs de Lijn.

Als Feyenoord deze eerste wedstrijd in de playoff-ronde wint en ook de return goed doorkomt, dan doen de Rotterdammers mee in de groepsfase van het prestigieuze Europese toernooi, dat op 19 september van start gaat. FC Kuban Krasnodar – Feyenoord is live te volgen bij RTL 7. De uitzending op RTL7 begint om 17.45 uur

Ook AZ komt ook uit in de playoffs van de Europa League. De club uit Alkmaar moet het opnemen tegen het Griekse Atromitos FC. FC Utrecht en Vitesse sneuvelden eerder in de voorgaande kwalificatierondes. 

Extra lange uitzending Langs de Lijn
Radio 1 start om 18.30 uur met een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn met daarin aandacht voor de wedstrijd van Feyenoord in de Europa League. Het commentaar is van Ragnar Niemeijer. Ook besteedt Radio 1 aandacht aan de wedstrijd AZ begint om 18.30 uur tegen Atromitos FC. Commentator is Bas Ticheler.

Verder in Langs de Lijn vanavond aandacht voor het EK hockey, de Diamond League atletiek en het EK paardensport en een voorbeschouwing op de eredivisiewedstrijd Heerenveen – Ajax van vrijdag. Presentatie: Gio Lippens. Radio 1 is ook live te ontvangen via Internet: http://icecast.omroep.nl/radio1-bb-mp3.m3u

Radio Rijnmond
Ook Radio Rijnmond zendt de wedstrijd FC Kuban Krasnodar – Feyenoord live uit in een extra uitzending van Rijnmond Sport. Radio Rijnmond is te ontvangen in geheel Zuid-Holland op 93,4 MHz, kabel en internet: http://cdn.stream.bbvms.com/icecast/rijnmond-radio-mp3.m3u. Jan Dirk Stouten zorgt voor het commentaar op de regionale zender.

Radio Noord-Holland
De wedstrijd Atromitos-AZ live is  live te volgen op Radio Noord-Holland. Verslaggever Klaas Jan Bos is in Griekenland en doet live verslag van de wedstrijd en de gebeurtenissen langs de lijn terwijl presentator Rob Wtenweerde in de studio van Radio Noord-Holland de stand van zaken nauwgezet bijhoudt.