FC Twente – Ajax live op FOX

foxDe digitale basiszender FOX doet vanavond live verslag van de Eredivisie-topper FC Twente – Ajax. FOX is in Nederland te ontvangen door bijna alle digitale tv-abonnees.

Voorwaarde is wel dat je een smartcard van je digitale provider bezit en in ieder geval het digitale basispakket afneemt. 

De uitzending begint om 20.00 uur en is een unieke samenwerking tussen FOX en live voetbalzender FOX Sports en vindt plaats dankzij medewerking van NOS. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in de uitverkochte Grolsch Veste. FOX is in heel Nederland te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14). Een compleet overzicht van de kanaalnummers vind je hier: http://www.foxtv.nl/custom/waar-te-zien

FC Twente is momenteel de koploper in de Eredivisie. Ajax hijgt de Tukkers echter in de nek en bezet met één punt minder de derde plaats op de ranglijst. De uitzending op FOX begint om 20.00 uur waar Toine van Peperstraten vanuit de studio de voorbeschouwing verzorgt met vaste gasten Jan van Halst en Kenneth Perez. Regelmatig zoeken zij contact met de Grolsch Veste, waar Jan Joost van Gangelen samen met analist Arnold Bruggink langs het veld staat voor het laatste nieuws en interviews. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger.

‘FOX Voetbal’
FC Twente – Ajax is de eerste Eredivisie wedstrijd die live is te zien op FOX. FOX besteedt iedere maandag al veel aandacht aan voetbal in het programma ‘FOX Voetbal’, gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Jan van Halst. Met ingang van maandag 21 oktober is ‘FOX Voetbal’ wekelijks te zien om 22.00 uur, met daarin veel aandacht voor alle exclusieve samenvattingen van de Premier League en Serie A, evenals de meest recente overzichten van de Jupiler League en de Eredivisie. Voorheen was ‘FOX Voetbal’ te zien om 20.30 uur, direct tegenover Voetbal International op RTL7.

NOS Langs de Lijn
Ook NOS Langs de Lijn op Radio1 besteedt ruim aandacht aan de wedstrijd FC Twente – Ajax. De uitzending op Radio 1 begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur met daarin ook aandacht voor alle andere voetbalwedstrijden die vanavond in de Eredivisie worden gespeeld. Radio 1 is te ontvangen via FM, kabel, DAB+ en internet.