Feestdagen voor de deur: KPN geeft klanten cadeautjes

Met de feestdagen voor de deur geeft provider KPN traditiegetrouw haar abonnees een aantal cadeautjes. Het gaat onder meer om extra mobiele data, gratis e-books en films via het on-demand platform. Vorig jaar gaf de provider ook een aantal cadeau’s weg aan haar klanten tijdens de feestmaand december.

Vaste en mobiele klanten

Alle vaste- en mobiele klanten van de provider met een abonnement krijgen deze maand een of meerdere cadeau’s van KPN.

Vaste aansluiting

Alle klanten met vaste aansluiting bij KPN, bijvoorbeeld voor TV, internet en / of telefonie, kunnen in de maand december vijf films gratis krijgen via de dienst Interactieve Televisie of de iTV app van KPN. Het gaat om de films Collateral Beauty, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Hacksaw Ridge en Casper & Emma De Bergen In. Vaste en mobiele klanten mogen daarnaast uit een selectie e-books op Bol.com totaal drie gratis e-books downloaden.

5GB dataverkeer

Alle mobiele klanten van KPN met een abonnement krijgen in de decembermaand 5 GB dataverkeer gratis cadeau, bovenop hun eventuele databundel. Prepaid klanten van KPN mogen de hele maand december gratis onbeperkt internetten op een snelheid van 128 Kbps. Prepaid klanten kunnen deze optie aanzetten in de ‘Mijn KPN omgeving’.

Meer informatie over de actie is hier te vinden.