Festival Parkpop uitgebreid te volgen via Omroep West

De regionale omroep Omroep West is dit weekeinde uitgebreid aanwezig bij het festival Parkpop. Parkpop is te volgen via radio, televisie en Internet.

Festival

Parkpop is anno 2018 meer dan alleen het gratis toegankelijke festival op de zondagmiddag. Op vrijdag kom je in de stad vast in (muzikale) stemming bij Parkpop Downtown, op zaterdag is wordt het Parkpop Saterdaynight festival gehouden in het Haagse Zuiderpark.

Op zondagmiddag wordt de 38ste editie van het gratis muziekfestival Parkpop gehouden. Hier treden onder andere Danny Vera, DeWolff, Blof, The Fratellis en Roachford op.

Omroep West

Regionale omroep Omroep West heeft dit weekeinde uitgebreid aandacht voor Parkpop. De omroep heeft op haar website het gehele weekeinde een liveblog.

Samenvatting op TV West

Op zondag 24 juni kijk je vanaf 20.30 uur op TV West naar een uitgebreide samenvatting van het festival. Paul van Berkel neemt je tijdens dit Haagse popevent mee in zijn tocht langs artiesten en bezoekers. De samenvatting van dit Haagse popweekend is dus te zien op zondag vanaf 20.30 uur en wordt tot maandagochtend diverse keren herhaald.

Kijken

De regionale zender TV West is landelijk te zien via aanbieder Ziggo (kanaal 709) via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet.

89.3 Radio West

Een radioverslaggever houdt de luisteraar van de regionale radiozender Radio West elk uur op de hoogte met nieuwtjes en interviews vanaf de diverse festivals rond Parkpop. Radio West is in delen van Nederland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd op Internet.