Feyenoord-Besiktas live via FOX Sports en Radio Rijnmond

voetbalDe wedstrijd Feyenoord – Besiktas in de voorronde voor een plek in de Champions League is vanavond live te volgen via FOX Sports 1 en de regionale omroep Radio Rijnmond.

De wedstrijd in de Rotterdamse Kuip begint om 20.00 uur. De voorbeschouwing is vanaf 19.30 uur te zien via FOX Sports 1. 

De regionale radiozender Radio Rijnmond begint om 19.00 uur al met de voorbeschouwing met onder meer analyses van oud-Feyenoord speler John de Wolf. Het commentaar tijdens de wedstrijd is van Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel. Walter Tempelman is de presentator. Radio Rijnmond is in een groot gedeelte van Zuid-Holland te ontvangen via de ether op 93.4 MHz. Daarnaast is Radio Rijnmond landelijk te ontvangen via een groot aantal digitale aanbieders en wereldwijd via Internet.

Op Radio 1 zijn vanavond alleen flitsen te horen van de wedstrijd in de reguliere programmering van de nieuwszenders. Vanaf 22.00 uur is NOS Langs de Lijn te horen op Radio 1 met daarin een nabeschouwing op de wedstrijd tussen Feyenoord – Besiktas

Return live op televisie bij NOS
De return van Feyenoord in de derde voorronde van de UEFA Champions League is volgende week woensdag live te volgen bij de NOS op Nederland 3 en NOS.nl.

Bij een eventuele zege op Besiktas is Feyenoord er nog niet. In de volgende ronde wacht de Rotterdamse equipe dan een confrontatie met topteams als Arsenal, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, Bayer Leverkusen of Napoli. Van de play-offs, die worden gespeeld op 18/19 augustus en 26/27 augustus (returns), is sowieso iedere speelavond een wedstrijd live te volgen bij de NOS. De winnaars van deze play-offronde plaatsen zich vervolgens voor het hoofdtoernooi van het ‘kampioenenbal’.