Finale EK Handbal met Oranjedames live op Ziggo Sport en Internet

Vanavond spelen de Nederlandse handbaldames hun finalewedstrijd op het Europees Kampioenschap tegen Noorwegen. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport en Internet. Flitsen van de wedstrijd zijn ook te horen in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Finale

De dames hebben zich door winst in de halve finale afgelopen vrijdag verzekerd van een plekje in de finale van het Europees Kampioenschap. In de halve finale werd Denemarken opzij gezet met een winstpartij van 26-22. In de finale treffen de dames Noorwegen.

Een jaar geleden stonden beide landen in de finale van het Wereldkampioenschap. Vorig jaar werden de Nederlandse dames overlopen door de Noren met 23-31.

Revancheren

Vanavond kunnen de dames zich revancheren op Noorwegen in de finale van het Europees Kampioenschap. De wedstrijd die wordt gespeeld in het Zweedse Gotenburg begint om 18.00 uur.

Ziggo Sport

De finale van het EK Handbal is live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing op deze wedstrijd is vanaf 17.00 uur te zien op de sportzender. De sportzender is zonder meerkosten te zien voor alle Ziggo-abonnees met digitale televisie op kanaal 14. Ook betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de finale live uit via haar kanaal Select. Ziggo Sport Totaal wordt aangeboden via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders in Nederland.

Radio

De wedstrijd is ook live te volgen via het programma Langs de Lijn op NPO Radio 1. Tijdens het radioprogramma zijn vanaf 18.00 uur flitsen te horen van de finale. Het commentaar is in handen van Richard van der Made. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Online

Ook is de wedstrijd live te zien via de website van de European Handball Federation (EHF). De EHF zendt de wedstrijden online uit via haar televisiekanaal EHF TV.

Sociale media:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.