Finale Europa League live op radio en televisie

De finale in de Europa League is vanavond live te volgen via radio en televisie. Op televisie wordt de finale uitgezonden door RTL 7 en FOX Sports. Op de radio is er in het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 aandacht voor de finale in Europa League.

Liverpool – Sevilla

Vanavond bepalen Liverpool (Engeland) en Sevilla (Spanje) in het St. Jakob-Park in Bazel (Zwitserland) wie dit seizoen de felbegeerde Europa League op zijn naam schrijft. Liverpool schakelde in de halve finale het Spaanse Villareal uit terwijl Sevilla op haar beurt Shakhtar Donetsk wist te verslaan. Sevilla staat voor de derde keer op rij in de finale en wist de laatste twee edities van de Europa League winnend af te sluiten.

RTL 7 en FOX Sports

De voorbeschouwing op RTL 7 begint vanavond om 20.00 uur, de wedstrijd zelf om 20.45 uur. Ook betaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd live uit op FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint ook hier om 20.00 uur. Na afloop is er op beide zenders een uitgebreide samenvatting te zien.

NPO Radio 1

Op de radio is de finalewedstrijd in de Europa League te volgen in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Champions League

Op zaterdag 28 mei wordt de finale van de Champions League gespeeld tussen stadsgenoten Real Madrid en Atlético Madrid. De wedstrijd zal worden gespeeld in het Italiaanse Milaan. Daarna zijn de ogen van de voetballiefhebbers gericht op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Nederland zal niet meedoen aan dit EK.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.