Finale Europa League live op radio, televisie en Internet

Vanavond wordt de finale gespeeld in de Europa League tussen Olympique Marseille en Atlético Madrid. De wedstrijd is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Finale

Twee Europese topclubs nemen het vanavond op tegen elkaar in de finale van UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en een garantie op memorabele wedstrijden. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais te Lyon. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

RTL 7

RTL 7 zendt de finale van de Europa League live uit. Om 20.00 uur start de uitzending met de voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum. Om 20.45 uur wordt live overgeschakeld naar Lyon voor de finale tussen Olympique Marseille tegen Atlético Madrid.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports zendt de finale van de Europa League ook live uit. De voorbeschouwing op de sportzender begint om 19.45 uur onder de titel ‘Studio Europa League’. Rond 20.45 uur wordt er overgeschakeld naar Lyon. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien.

De wedstrijd is te volgen via zowel FOX Sports 1 als FOX Sports 2. Hierdoor kunnen zowel abonnees met het Eredivisie-pakket als abonnees met het International-pakket de wedstrijd zien.

FOX Sports 1

FOX Sports 1 is bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieder wordt aangeboden in het basispakket. Dit is onder anderen bij YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne het geval.

Via Internet is de wedstrijd te zien via het online platform FOX Sports Go.

Sporza

Ook de Vlaamse televisiezender VRT Canvas zendt de finale van de Europa League live uit in een extra uitzending van VRT Sporza. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en wordt gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. VRT Canvas is bij de meeste aanbieders in HD-kwaliteit te ontvangen in het basispakket.

NPO Radio 1

De wedstrijd is op de radio te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.