(C) Mediamagazine

Finale PDC Premier League of Darts live op RTL 7

Vanavond wordt de finale gespeeld van de PDC Premier League of Darts. De wedstrijden zijn live te volgen via RTL 7 en Internet.

Competitie

Van 1 februari tot en met 10 mei stonden de reguliere competitieweken van de Premier League 2018 op het programma. Er werden diverse speelsteden aangedaan in Europa waaronder Rotterdam en Berlijn. Van de tien spelers waaronder de Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, die meededen zijn er na negen weken twee afgevallen.

Winnaar

Vanavond komen de beste vier spelers van de Premier League in actie om uit te maken wie zich winnaar mag noemen. De wedstrijden worden gespeeld in de O2-Arena te London.

Finalisten

De darters Michael van Gerwen, Rob Cross, Michael Smith en Gary Anderson gaan vanavond uitmaken wie zich winnaar mag noemen van de Premier League of Darts. De winnaars van de partijen Michael van Gerwen tegen Rob Cross en Michael Smith tegen Gary Anderson spelen tegen elkaar in de finale. De winnaar gaat met 250.000 Britse Pond aan prijzengeld naar huis.

RTL 7

De finale wedstrijden worden vanavond live uitgezonden op RTL 7 en de website RTL7darts.nl. De uitzending begint om 19.30 uur en de eerste wedstrijd begint om 20.10 uur en gaat tussen Michael van Gerwen en Rob Cross.

Sociale media: