PDC Premier League of Darts van start en live op RTL 7

Vanavond gaat de Premier League of Darts van start. De competitie van de beste tien darters gaat van start met twee Nederlanders. De competitie is te volgen op RTL 7.

Wekelijkse competitie

De wekelijkse competitie van dartsbond PDC wordt geopend in de 3Arena in Dublin. Tien darters gaat van start waaronder twee Nederlanders: Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Naast de twee Nederlanders doen ook Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Mensur Suljovic, Simon Whitlock, Michael Smith en Gerwyn Price mee.

De winnaar van de Premier League gaat 17 mei na het winnen van de finale met 250.000 Pond naar huis. In totaal wordt er 825.000 Pond aan prijzengeld vergeven.

Eerste ronde

Michael van Gerwen kan vanavond in Dublin meteen aan de bak met de thriller tegen Rob Cross. Rob Cross is de kersverse wereldkampioen bij de PDC en versloeg Michael van Gerwen in een zinderende halve finale tijdens dat wereldkampioenschap. Raymond van Barneveld neemt het vanavond op tegen Daryl Gurney.

Rotterdam

Op donderdag 19 april doet het toernooi ook Nederland aan. Voor de derde keer strijkt het PDC-circus neer in Ahoy te Rotterdam en kunnen meer dan 10.000 dartsliefhebbers genieten. Kaarten hiervoor waren heel snel uitverkocht.

RTL 7

De uitzending op RTL 7 begint vanavond om 19.30 uur. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een (betaalde) livestream op de website van RTL7darts.

Sociale media: