Finale Wie is de Mol? vanavond bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond is de finale te zien van het spelprogramma Wie is de Mol? op NPO 1. Liefhebbers kunnen het evenement ook live volgen via een groot scherm in Amsterdam.

Finalisten

Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert zijn de laatste drie overgebleven kandidaten van het spelprogramma.  Het zeventiende seizoen van Wie is de mol begon dit jaar op zaterdag 7 januari.

Deelnemers

Naast de al eerder genoemde kandidaten deden ook Diederik Jekel, Imanuelle Grives, Jeroen Kijk in de Vegte, Sigrid ten Napel, Roos Schlikker, Yvonne Coldeweijer en Vincent Vianen mee. De spelshow speelde zich deze keer af in de Amerikaanse staat Oregon.

Finale

Vanavond om 20.30 uur is de finale van dit seizoen van het programma te zien op NPO 1. NPO is in Nederland ook live te bekijken via Internet. De ontknoping van het programma is vanavond ook live te volgen op een groot scherm bij VondelCS, waar Art en de deelnemers terugblikken op alle molacties van het afgelopen seizoen.

Fandag

Op zaterdag 18 maart is er een Wie is de Mol fandag. Deze dag wordt gehouden in het hoofdkantoor van AVROTROS in Hilversum. Liefhebbers kunnen vragen stellen aan Art Rooijakkers en de kandidaten en er worden exclusieve veilingitems van het programma geveild. De dag begint om 13.00 uur en is exclusief toegankelijk voor leden van AVROTROS.

Video