(C) Mediamagazine

Formule 1: Grand Prix Singapore met Max Verstappen live op radio en tv

De verrichtingen van autocoureur Max Verstappen tijdens Formule 1 Grand Prix van Singapore zijn vandaag live te volgen op televisie en radio. Naast sportzender Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal zendt ook de Duitse commerciële zender RTL Television de race live uit. Op de radio is de race te volgen via NPO Radio 1 en Grand Prix Radio.

GP Singapore

De race wordt vandaag gereden op het Marina Bay Street Circuit in Singapore. De race gaat vanmiddag om 14.00 uur van start en met het tijdsverschil met Singapore betekent dat er onder kunstlicht gereden wordt. Het is de eerste grand prix die ’s avonds gehouden wordt na het invallen van de duisternis en is dus een zogenaamde avondrace of nachtrace.

Max Verstappen

De Red Bull-auto van Max Verstappen kan op dit circuit goed uit de voeten. Verstappen noteerde zaterdag dan ook een tweede starttijd in de kwalificatie. De Nederlander hoopt dan ook op een plek op het podium.

Ziggo Sport

De televisiezender Ziggo Sport zendt de Grand Prix van Singapore vanmiddag live uit. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 13.00 uur, de race om 14.00 uur. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Olav Mol. Jack Plooij verzorgt commentaar vanuit de pitsstraat in Singapore. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle digitale televisie-abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14.

Ziggo Sport Totaal

De Grand Prix is ook uitgebreid te volgen via sportzender Ziggo Sport Totaal. De race wordt uitgezonden via het kanaal Ziggo Sport Select. Door het zogenaamde SuperSportWeekend is de sportzender dit weekeinde via vrijwel alle providers gratis te bekijken.

RTL Television

De Duitse commerciële televisiezender RTL Television biedt ook livebeelden van de Grand Prix van Singapore. De zender is bij veel aanbieders te ontvangen via het digitale televisiepakket. Om 13.00 uur begint op deze televisiezender de voorbeschouwing onder de titel ‘Formel 1: Countdown’. Deze zender is bij KPN Interactieve Televisie te zien op kanaal 46, bij CaiWay op kanaal 140 en bij Delta kabel op kanaal 455. In een aantal gevallen moet er een aanvullend digitaal pakket worden afgenomen.

Grand Prix Radio

Het is mogelijk om het commentaar van Olav Mol bij de sportzender Ziggo Sport ook via de radio te beluisteren. Internetzender Grand Prix Radio zendt het commentaar dat Olav Mol geeft op Ziggo Sport door via haar radiozender. “Houd rekening met een vertraging van 20 seconden.”, aldus de radiozender. Grand Prix Radio is te beluisteren via Internet.

NPO Radio 1

De Grand Prix is ook te volgen via NPO Radio 1 via de NOS Lang de Lijn. Het commentaar bij de race komt van Louis Dekker. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.