Alle Formule 1-races komend seizoen live op Ziggo Sport

Komend seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Dit bericht de sportzender vandaag in een persbericht. Het was nog niet zeker of ook dit seizoen alle Formule 1-races live te zien zouden zijn via het gratis sportkanaal van kabelaar Ziggo. Uit het persbericht van vandaag kan geconcludeerd worden dat dit wel het geval is.

Op de betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn naast alle races ook gegarandeerd alle vrije trainingen en de kwalificatie van elke grand prix te zien. Daarnaast kan via Ziggo Sport Totaal GO vanuit diverse cameraposities naar de wedstrijd worden gekeken.

Publiek

Daarnaast is er met ingang van dit seizoen weer publiek welkom in de studio van Ziggo Sport bij een uitzending rond de Formule 1. In de Ziggo Sport studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues iedere race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld zoals natuurlijk Robert Doornbos en Tom Coronel met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt. Aanmelden als bezoeker kan via de website van Ziggo Sport.

Verslaggeving

Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie blijven verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Na afloop zal Max Verstappen voor de camera van Ziggo Sport zijn visie geven op de zojuist verreden race.

Melbourne

Het komende Formule 1-seizoen gaat op 20 maart van start in Australië en telt dit jaar 21 races. Dit zijn er twee meer dan in 2015. Dit jaar staat er weer een Grand Prix van Europa op het programma (op het Bakoe Street Circuit, Azerbeidzjan) en de Grand Prix van Duitsland staat weer op de kalender. Nederlander Max Verstappen zal ook weer deelnemen aan dit seizoen: net als vorig jaar rijdt hij voor het team van Scuderia Toro Rosso.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.