Formule 1: Ziggo zet Ziggo Sport Totaal kanalen open voor haar klanten

Abonnees van kabelaar Ziggo kunnen dit weekeinde de Grand Prix van Monaco niet alleen volgen via Ziggo Sport op kanaal 14 maar ook via de extra kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Via deze kanalen zijn extra camerabeelden te zien vanuit Monaco.

Extra beelden

Ziggo-abonnees kunnen zowel zaterdag als zondag via Ziggo Sport Racing (kanaal 404), Sport Extra 1 (kanaal 405) en Sport Extra 2 (kanaal 406) kijken naar beelden die normaal alleen via het betaalpakket Ziggo Sport Totaal zijn te zijn. Zaterdag om 11.00 uur is de vrije training van de Grand Prix van Monaco te zien en om 14.00 uur de kwalificatie. Tijdens de race op zondagmiddag worden de extra kanalen ook ingezet. Voor het kijken naar de kanalen 404, 405 en 406 is wel een smartcard nodig van de kabelaar. De Grand Prix is daarnaast ook te volgen via Ziggo Sport op kanaal 14, hiervoor is geen smartcard noodzakelijk.

Iedereen via internet

Via de website ziggo.nl/monaco kunnen ook niet-klanten van de kabelaar zondagmiddag kijken naar verrichtingen van Max Verstappen in Monaco. De uitzendingen via de webstream beginnen om 12.00 uur met een samenvatting van de succesvolle Grand Prix in Spanje en een voorbeschouwing op de Grand Prix van Monaco. Daarna zijn zowel de wedstrijd zelf als de nabeschouwing te zien via de gratis webstream.

“Enorme belangstelling”

“Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel.”, aldus woordvoerder Erik van Doeselaar in een persbericht.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.