FOX Sports 1, SLAM!TV en LoveNatureHD in de digitale etalage

Onder andere FOX Sports 1, SLAM!TV en LoveNatureHD zijn in de maand oktober te zien als zender van de maand bij diverse aanbieders van digitale televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

SLAM!TV

Bij KPN is de muziekzender SLAM!TV de zender van de maand in oktober. In de maand oktober staat op SLAM! het Amsterdamm Dance Event centraal. “Naast de volledige berichtgeving over het ADE geniet je bij SLAM!TV van de nieuwste videoclips, live-beelden van de radio-uitzendingen, live optredens, interviews, evenementen en nog veel meer. Dit alles wordt begeleid door de dj’s van SLAM!FM. De muziek van nu is de muziek van SLAM!TV.“,aldus KPN. De zender is te vinden op kanaal 42.

FOX Sports 1

Bij aanbieder SKV uit Veendam is FOX Sports 1 de zender van de maand in oktober. De zender is gratis te zien voor iedereen bij de kabelaar uit Veendam op kanaal 999. “Vanaf oktober 2019 voegt SKV de 3 zenders van FOX Sports Eredivisie toe aan de nieuwste pakketten! Iedereen die een abonnement heeft met TV + Internet of Alles-in-1 kan gratis gebruik gaan maken van FOX Sports Eredivisie. Zo hoeft je geen enkele wedstrijd meer te missen van je favoriete club!“, aldus de aanbieder.

Online

Bij aanbieder Online is de televisiezender LoveNatureHD de zender van de maand in oktober. “Ben jij een groot liefhebber van dieren en de natuur? Goed nieuws, want Love Nature HD is gekozen tot zender van de maand. Kijk de hele maand oktober naar de beste programma’s en series over onze natuur en het dierenrijk. De zender zit in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand zie je Love Nature HD gratis op kanaal 20. Genieten maar!“, aldus de aanbieder.

Eerder was al bekend geworden dat bij aanbieder Ziggo de televisiezender Horse & Country TV in de digitale etalage staat in de maand oktober.