FOX Sports 4 is de ‘zender van de maand’ bij Canal Digitaal

Bij aanbieder Canal Digitaal is FOX Sports 4 de zogenaamde zender van de maand in maand april. De zender is voor elke abonnee van Canal Digitaal te zien in deze maand.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

FOX Sports 4

FOX Sports 4 maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende FOX Sports International pakket. In de maand april is de zender dus voor iedereen te zien met een digitaal tv-abonnement bij de aanbieder. Op de zender is onder andere voetbal te zien uit diverse internationale competities zoals de Bundesliga, Bundesliga 2, MLS, UEFA Europa League, interlands en de Copa Libertadores. Ook zendt FOX Sports 4 ijshockey, honkbal en American Football uit. Een compleet overzicht van alle belangrijke wedstrijden op de tv-zender vind je hier.

NPO Politiek

Daarnaast heeft Canal Digitaal nog een zender toegevoegd aan haar pakket: NPO Politiek. “Heb je afgelopen maand genoten van NPO Politiek als gratis zender van de maand? We hebben mooi nieuws: vanaf nu bieden we NPO Politiek in alle pakketten aan. Bekijk deze zender via de TV App of op kanaal 102.”,aldus de aanbieder.

Bij aanbieder KPN is Discovery Science de zender van de maand april.

Tags voor dit artikel