FOX Sports trapt nieuw seizoen Eredivisie af

Betaalzender FOX Sports trapt vandaag het nieuwe seizoen van de Eredivisie af. Via FOX Sports zijn ook dit seizoen alle wedstrijden uit de Eredivisie live te bekijken.

Nationaal en internationaal

Naast voetbal uit de Eredivisie biedt de betaalzender competitievoetbal uit onder andere Engeland en Duitsland. De betaalzender heeft ook haar programmering met ingang van dit seizoen aangepast. Zo krijgt Kees Jansma niet alleen op zondagochtend maar ook op maandagavond (22.00 uur) zendtijd. Daarnaast komt FOX Sports met een dagelijks nieuwsprogramma om 22.00 uur onder de naam FOX Sports vandaag.

“Klaar voor seizoen”

Rob Labree, Director Production & Programming van FOX Sports: “Met nieuwe programma’s op vrijdag, zaterdag en maandag, de aanwinst van de Bundesliga en een vernieuwde website zijn we klaar voor het nieuwe seizoen. En met FOX Sports Vandaag zijn we er iedere dag live met het laatste sportnieuws. Want als het gebeurt dan is FOX Sports erbij, dat is wat de kijkers komend seizoen van FOX Sports mogen verwachten.”

Voetbal op Vrijdag

Voetbal op vrijdag biedt elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur op FOX Sports 1 een schakelprogramma met voetbal uit de Eredivisie, de Jupiler League en de Bundesliga. Presentatoren zijn Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten of Pascal Kamperman, wekelijks bijgestaan door analist Jan van Halst.

De Eretribune

Een tafel van zes, publiek en een live band. Dat is de setting van de zaterdagavond (18.00 uur) op FOX Sports 1 in het programma De Eretribune. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Helene Hendriks ontvangen elke week twee van de vaste FOX Sports analisten, een gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal. Het hoofdgerecht van deze avond is de Eredivisie wedstrijd van 19.45 uur maar ook is er volop aandacht voor de voor- en nabeschouwingen, de belangrijkste momenten uit de overige duels van deze avond in de Eredivisie, de Premier League en de Bundesliga, de hoogtepunten van de middagspeelronde in Engeland en Duitsland en alle overige sportactualiteit die het bespreken waard is.

Studio Eredivisie

Studio Eredivisie biedt elke zondag vanaf 12.00 uur drie live wedstrijden uit de Eredivisie achter elkaar met voor- en nabeschouwingen. Presentator Toine van Peperstraten en twee FOX Sports analisten nemen vanuit de studio de kijker de hele dag op deskundige wijze bij de hand. In de stadions zijn de FOX Sports verslaggevers aanwezig voor het laatste nieuws en interviews. Naast de drie live Eredivisie duels komen ook flitsen langs van wedstrijden uit de Premier League, de Bundesliga en van overige sporten die deze zondag op de (online) kanalen van FOX Sports te zien zijn.

FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag brengt dagelijks om 23.00 uur het belangrijkste (inter)nationale sportnieuws. Live vanuit de studio in Amsterdam, 365 dagen per jaar op FOX Sports 1. In 30 minuten wordt de kijker volledig bijgepraat aan de hand van hoogtepunten, reportages, rubrieken en social media. Op maandag en vrijdag zijn er bovendien extra edities om 19.30 uur met volop aandacht voor het Eredivisie- of Jupiler League voetbal. En in de weekeindes met Eredivisie voetbal brengt FOX Sports Vandaag op zaterdag het laatste nieuws ook om 17.30 uur, 18.45 uur en 22.00 uur en op zondag een extra editie om 11.30 uur. Presentatoren zijn afwisselend: Pascal Kamperman, Milan van Dongen, Helene Hendriks en Bas van Veenendaal.

Natafelen met Kees

Het programma de Tafel van Kees krijgt een vervolg op maandagavond: Natafelen met Kees is vanaf 22.00 uur te zien op FOX Sports 1 met Kees Jansma. Jansma wordt bijgestaan door analist Kenneth Perez. Natafelen met Kees is aanstaande maandag voor het eerst te zien.

Samenvattingen

De samenvattingen van het voetbal uit de Eredivisie zijn dit seizoen gewoon te zien bij NOS en live-verslagen zijn te horen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.