France 24, Animal Planet en Comedy Central in de etalage

Diverse televisiezenders staan in de maand augustus weer in de etalage bij diverse tv-aanbieders als zender van de maand. Het gaat onder andere om France24, Animal Planet en Comedy Central Extra.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd

France24

Bij aanbieder Kabel Noord is tot en met 30 september de Franse nieuwszender France24 te zijn voor alle klanten met Digitale Televisie en die gebruik maken van HD apparatuur. “Je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten. Het enige wat je doet is zappen naar kanaal 404 via Digitale Televisie.“, aldus de aanbieder.

Animal Planet

Bij aanbieder SKV (Stichting Kabelnet Veendam) is in augustus de televisiezender Animal Planet de Zender van de Maand en voor iedereen te zien via kanaal 999. “Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild.“, aldus de aanbieder.

Delta

Bij aanbieder Delta is Comedy Central Extra in augustus zender. “Dat betekent dat je de hele maand naar kanaal 12 zapt voor de beste comedy, satire, stand-up comedy, animatieseries en sitcoms die Amerika te bieden heeft”

Caiway

Bij aanbieder Caiway is Nick Jr de zender van de maand in de maand augustus. Meer informatie op de website van de aanbieder. Lees verder

Ziggo en KPN

Bij aanbieder Ziggo zijn in de maand augustus zelfs acht zenders te zien als zender van de maand. Het gaat om acht kinderzenders. Bij KPN is OutTV te zien als zender van de maand voor alle abonnees met Interactieve Televisie.