“Frank Dane wordt opvolger Edwin Evers op Radio 538”

Frank Dane gaat vanaf volgend jaar de ochtendshow presenteren op Radio 538. Hij volgt hiermee Edwin Evers op. Dit zouden ‘bronnen’ hebben bevestigd aan de Telegraaf.

Afscheid

Edwin Evers maakte vrijdag bekend dat hij eind dit jaar een punt zet achter het presenteren van de ochtendshow ‘Evers Staat op’ op Radio 538. Het programma ‘Evers Staat Op’ startte op 1 januari 1998 bij 3FM en in april 2000 maakte Edwin Evers de overstap naar Radio 538.

Prijzen

De verdiensten van Evers als radiomaker werden door de jaren heen bekroond met de allereerste Gouden RadioRing in 2006, voor zijn hele oeuvre kreeg hij in 2014 de Marconi Oeuvre Award en onlangs ontving Edwin de Gouden Harp.

Binnenkort

Radio 538 gaf vrijdag in een persbericht aan dat de opvolger van Edwin Evers binnenkort bekend wordt gemaakt. De Telegraaf zegt echter te weten dat het Frank Dane gaat worden.

Goed moment

De opvolging van Evers zou achter de schermen al een tijd geleden geregeld zijn, maar Radio 538 wacht volgens de ingewijden op een goed moment om het bekend te maken. De komende tijd wordt met Frank Dane gesproken over het al of niet aanblijven van de sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok.