Freedom Internet aan kop in Providermonitor

Freedom Internet Glasvezel heeft de hoogste score behaald in het tweede kwartaal bij de Providermonitor van de Consumentenbond. Elk kwartaal delen ruim 10.000 consumenten hun
ervaringen met alles-in-1-providers in de Providermonitor.

Beste uit de Test

Freedom Internet Glasvezel scoort een 8,0 en is daarmee in het tweede kwartaal van 2023 de Beste uit de Test. Dat waren ze precies 1 jaar geleden ook al, totdat KPN Glasvezel het stokje overnam tot dit kwartaal.

Klantenservice scoort hoog

Freedom Internet Glasvezel doet het vooral goed op de kwaliteit van hun internetdiensten: daar geven de klanten gemiddeld een 9,0 aan. Ook zijn de klanten zeer te spreken over de vaste telefonie: dit scoort een 9,5. Daarnaast krijgt de klantenservice van de provider een dikke 8,9. De provider scoort maar liefst een 9,8 gemiddeld op algemene providerwaardering.

TV-kwaliteit blijft matig

Een belangrijk minpunt is en blijft echter de tv-kwaliteit bij Freedom Internet. Met een 6,0 blijft deze provider zeer matig scoren op dit punt. Daarbij rapporteerde ruim 40% van de klanten storingen in het tv-signaal. Een duidelijk verbeterpunt. De televisiedienst wordt door Freedom afgenomen van Canal Digitaal.

Meer informatie via de website van de Consumentenbond.