Geen vlekkeloze start nieuw seizoen Game of Thrones bij Ziggo

De start van het nieuwe seizoen van Game of Thrones ging niet vlekkeloos bij aanbieder Ziggo. Het achtste het laatste seizoen van de serie ging maandag in Nederland exclusief van start bij de aanbieder. Voor het bekijken van de serie van HBO is wel een aanvullend Movies & Series (X)L-abonnement nodig.

Start

In tegenstelling tot eerder berichten was de eerste aflevering van het achtste seizoen van Game of Thrones al maandagmiddag te zien bij Ziggo. In de Verenigde Staten werd de eerste aflevering van het zesdelige seizoen zondagavond uitgezonden. Ziggo had eerder aangekondigd dat de aflevering pas maandagavond om 21.00 uur te zien zou zijn.

Problemen

Ondanks de vroege start van de serie bij Ziggo liepen gebruikers toch tegen problemen aan. Via sociale media kwamen maandagavond toch berichten van klanten van de aanbieder dat de eerste aflevering niet afspeelbaar was. Andere gebruikers klaagden over de Nederlandse ondertitels die niet aanwezig zouden zijn.

Vorig jaar

Toch lijken de problemen van dit jaar minder groot dan met de start van het zevende seizoen vorig jaar. Bij de start van het zevende seizoen van Game of Thrones via de dienst Movies & Series (X)L kampte Ziggo met technische problemen. Hierdoor werd de eerste aflevering van het zevende seizoen pas met vertraging beschikbaar gesteld.

Sociale media: