Laatste seizoen Game of Thrones van start bij Ziggo

Het achtste en laatste seizoen van de serie Game of Thrones  is vandaag van start gegaan bij Ziggo. De HBO-serie is exclusief te zien via het aanvullende pakket Movies & Series XL. De eerste aflevering met de titel ‘Winterfell’ is vanaf nu te bekijken.

Laatste seizoen

Het laatste seizoen van de best bekeken serie ter wereld omvat slechts zes, maar wel extra lange afleveringen. “Spektakel verzekerd, met nog grootsere actiesequenties, en de definitieve, wellicht heel bittere strijd om de ijzeren troon.“, aldus kenners over dé serie van 2019.

De eerste aflevering is vanavond om 21.00 uur te zien bij de aanbieder. Vanaf nu zal er elke maandag een nieuwe aflevering van de serie rond 21.00 uur worden toegevoegd. De zesde en laatste aflevering van het laatste seizoen is op 20 mei te zien.

Problemen

Bij de start van het zevende seizoen van Game of Thrones via de dienst Movies & Series (X)L kampte Ziggo met technische problemen. Hierdoor werd de eerste aflevering van het zevende seizoen pas op maandagavond laat beschikbaar gesteld.

Experience

Tv-aanbieder Ziggo heeft op station Utrecht Centraal een tijdelijke  Game of Thrones Experience geopend. De experience neemt fans mee door Westeros, de wereld waarin Game of Thrones zich afspeelt, en toont onder meer exclusieve kledingstukken gemaakt door fans en andere attributen uit de serie. Fans kunnen bovendien ervaren hoe de draken uit Game of Thrones in het echt klinken en plaatsnemen op de enige echte Iron Throne. De experience is nog tot 21 april te zien.

België

In België is de serie Games of Thrones exclusief te zien via aanbieder Telenet. Hiervoor is wel een aanvullend abonnement nodig op de Play -dienst.