Gepresenteerde programma’s keren terug op Radio Decibel

Vanaf maandag is er weer een gepresenteerde middagshow te horen op Radio Decibel. Stefan Brau neemt de presentatie voor zijn rekening.

Middagshow

Vanaf maandag 10 juni aanstaande is elke werkdag tussen 16.00 – 18.00 uur DJ Stefan Brau te horen met een middagshow op de radiozender. De radiozender is te beluisteren via diverse digitale radiopakketten en Internet.

“Radio Decibel is uniek”

In Nederland is er geen station dat de hits van Decibel draait. Het is en blijft ongekend populair!. Op zuster station Radio Royaal hebben wij zelfs de Classics (10-12 uur) powered by Decibel teruggebracht omdat er zoveel vraag naar was. Reden genoeg om de middagshow weer te voorzien van presentatie. Naast Stefan is ook Keanu te horen met ‘The Sound of Ibiza’. Deze populaire weekendmix hoor je vrijdag en zaterdagavond tussen 22:00/02:00 uur. Stefan Brau is vanaf a.s. maandag te horen op Radio Decibel“, aldus Station-Director Rick Waltmann.

Luisteren

De radiozender is in Nederland te beluisteren via diverse (digitale) radiopakketten (Ziggo kanaal 818 en KPN Interactieve TV via kanaal 822) en wereldwijd via Internet.

De radiozender is sinds februari van dit jaar niet meer te beluisteren in de ether. De frequenties van Radio Decibel zijn overgenomen door Radio Royaal.