Gerbrandytoren wordt vanavond omgetoverd tot grote kerstboom

Vanavond wordt de Gerbrandytoren, de zendmast in IJsselstein, weer omgetoverd tot een grote kerstboom. Rond 20.30 uur moeten de lampjes worden ontstoken.

Optreden

Het ontsteken van de lampjes in de zendmast ‘van Lopik’ gaat niet ongemerkt voorbij. Zanger Frans Duijts en Sky Radio on Tour zorgen vanavond op evenemententerrein ‘Het Podium’ in IJsselstein voor een sfeervolle muzikale omlijsting. De openingshandeling vindt om half negen ’s avonds plaats. Samen met de vierduizendste inwoner die zich aanmeldt voor Burgernet, ontsteekt de burgemeester van IJsselstein, mr Patrick van Domburg de Grootste Kerstboom.

Sky Radio

Vanaf 19.30 uur is publiek welkom op Het Podium in IJsselstein. Sky Radio brengt een mix van Kerstrepertoire en muziek uit de hitlijsten en dansers van Dansinstituut Jos Dolstra geven een spetterende show. Direct nadat de boom zijn 120 nieuwe led-lampen voor het eerst heeft laten schitteren, is het de beurt aan Frans Duijts voor zijn optreden. De IJsselsteinse ondernemersvereniging De Baronie organiseert zoals ieder jaar een kerstmarkt rondom de ontsteking.

Grootste Kerstboom 2.0

De Grootste Kerstboom ter wereld is dit jaar te zien tussen 12 december en 6 januari 2016. Dankzij een nieuw ophangsysteem en moderne en duurzame led-verlichting is de Gerbrandytoren dit jaar een Grootste Kerstboom 2.0.

Interview met Herbert van Zijl (Stichting Kerstboom) in Medialand / Studio Alphen:

https://soundcloud.com/medialandnl/ontsteking-grootste-kerstboom-zendmast-gerbrandytoren

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.