Giel Beelen: Ik stop met ochtendshow op NPO 3FM

Giel Beelen heeft vanmorgen bevestigd in zijn radioshow dat hij stopt met de ochtendshow op de publieke radiozender NPO 3FM. Beelen reageert hiermee op geruchten in het Algemeen Dagblad van zaterdag.

“Besloten te stoppen”

“Ja, ik heb besloten te stoppen met de ochtendshow. En nee, dat is nog niet in kannen en kruiken. Want we zitten nog steeds midden in dat proces. Het leek mij beter en leuker en goed voor alles en iedereen om na 12,5 jaar ook een einde te maken aan iets wat ik nog steeds met liefde en plezier doe.”, aldus de DJ op de radiozender vanmorgen.

Andere uitdagingen

Giel Beelen wil zich gaan richten op andere uitdagingen zoals het scouten van nieuw talent en dit talent een podium bieden. Deze uitdaging kan hij niet combineren met zijn werk als ochtend DJ. ” Ik heb zelf aangegeven nog dit jaar te willen stoppen, maar ik doe het in lijn met de rest van het station, waar van ook van alles gaat gebeuren. Ik ben het zeker niet helemaal zat, maar ben blij dat ik een keuze heb gemaakt.’

Opvolger

In het Algemeen Dagblad werd aangegeven dat Domien Verschuuren de beoogt opvolger is van Beelen. Giel wil daarover nog niks kwijt. “3FM’s nieuwe zendermanager Basyl de Groot is op dit moment bezig met een plan maken voor de vernieuwing van de zender”

In het Algemeen Dagblad heeft Giel Beelen vandaag een uitgebreid interview: “Afscheid in de ochtend gaat pijn doen“.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.