Glasvezelprovider Jonaz gaat verder uitbreiden in 2018

Glasvezelprovider Jonaz gaat haar dekkingsgebied in 2018 verder uitbreiden. De provider gaf eerder al aan haar diensten ook te gaan aanbieden Almere.

Actief

Jonaz is momenteel met haar diensten op de glasvezel actief in de gebieden Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland. In november van dit jaar werd bekend dat de provider haar diensten ook gaat aanbieden in Almere. De provider is begin december gestart met het aansluiten van de eerste klanten. Maar daar blijft het niet bij want de provider wil volgend jaar nog verder uitbreiden.

Zes gemeenten

Elke drie maanden vergroot Jonaz haar dekkingsgebied met een nieuwe plaats in Nederland, aldus de provider. Na Almere volgen volgens de provider Hilversum, Lelystad, Veenendaal, Nijkerk en de gemeente Gooise Meren (Bussum en Naarden).

“Formule slaat goed aan”

In de plaatsen waar we nu leveren, merken we dat de formule van Jonaz goed aanslaat,” zegt Willem-Jan Tanis, directeur van Jonaz in een persbericht. “De bandbreedte wordt steeds belangrijker, omdat een toenemend aantal diensten die via internet geleverd worden een hoge bandbreedte vereist.”, aldus Tanis.

Aanbod

De provider biedt Internet-pakketten met een down- en uploadsnelheid van 500Mb/sec aan vanaf 39,95 euro per maand. Een zogenaamd alles-in-1-pakket met televisie en telefonie kost 44,90 euro per maand. Bij dit televisiepakket is het mogelijk om gebruik te blijven maken van de digitale televisie-ontvanger van bijvoorbeeld Ziggo. De smartcard van Jonaz is namelijk compatibel met een CI+ module of settopbox die Irdeto-gecertificeerd is.