Glory 45 vanuit Amsterdam live op Ziggo Sport

De 45e editie van het kickboxing evenement Glory wordt vanavond gehouden in Amsterdam. Glory 45 is live te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Wereldtitel

In de Sporthallen-Zuid in Amsterdam staat onder andere de wereldtitel van de vedergewichten op het spel. Dat gevecht zal gaan tussen Robin van Roosmalen en Serhiy Adamchuk. Daarnaast komt in het light-heavyweight-contender-tournament Imad Hadar in actie.

Robin van Roosmalen

In mei pakte de 27-jarige vechter Robin van Roosmalen uit Den Bosch zijn wereldtitel terug. In zijn eigen stad versloeg hij toen Petchpanomrung Kiatmookao. Vanavond neemt hij het op tegen Adamchuk. ‘Serghiy is een hele goede vechter. Hij heeft aangegeven dat hij er een wedstrijd van wil maken dus dat hoop ik ook. We zijn klaar voor alles.’, aldus Van Roosmalen. Van Roosmalen tegen Adamchuk is hét main-event van GLORY 45.

Imad Hadar

Naast Van Roosmalen komt ook Imad Hadar in actie vanavond in Amsterdam. De Nederlands-Marokkaanse kickbokser Imad Hadar tekende in februari van dit jaar als jongste vechter ooit voor GLORY. In april vocht hij zijn eerste partij maar verloor deze van Freddy Kemayo. Van die verliespartij heeft hij geleerd. ‘Ik had toen veel druk op mezelf gezet. Ik moest dit, ik moest dat, ik moest zus, ik moest zo. Ik moet helemaal niks. Ik moet gewoon vechten. Ik moet leren en ouder worden.’

Live

Glory 45 is vanavond vanaf 21.15 uur te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport is te zien voor alle abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14. Liefhebbers van Glory die geen abonnee zijn van Ziggo kunnen het evenement volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal op het kanaal Ziggo Sport Select.

Sociale media: