Glory 54 met Rico Verhoeven live op Ziggo Sport

Vanavond is Rico Verhoeven weer in de vechtring te vinden tijdens het evenement Glory 54 vanuit het Engelse Birmingham. Glory 54 is live te volgen op Ziggo Sport.

Verhoeven

De Nederlander Rico Verhoeven neemt het vanavond, zaterdag 2 juni, in de Birmingham op tegen de Kroaat Mladen Brestovac. Voor Verhoeven zal die partij dienen als voorbereiding op het gevecht met Badr Hari. De wereldkampioen wil in september op Nederlandse bodem weer vechten tegen de 33-jarige ‘bad boy’ uit Amsterdam.

Wereldtitel

Verhoeven verdedigde in december met succes zijn wereldtitel bij de zwaargewichten van Glory. In het uitverkochte Rotterdamse sportpaleis Ahoy versloeg hij toen zijn Belgisch-Marokkaanse uitdager Jamal Ben Saddik.

Mladen Brestovac

De Brabander nam het in 2016 ook al eens op tegen de 34-jarige Brestovac, bijgenaamd ‘The Scorpion Sting’. De jury wees Verhoeven toen unaniem aan als winnaar van het gevecht. De ‘King of Kickboxing’ is al vijftien partijen op rij ongeslagen bij Glory. Verhoeven won in december 2016 het prestigegevecht tegen Hari.

Ziggo Sport

Glory 54 is vanavond live te zien via Ziggo Sport. Ziggo Sport is zonder meerkosten met digitale televisie te zien voor alle abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14. Liefhebbers zonder een abonnement bij Ziggo kunnen terecht op Ziggo Sport Select (onderdeel van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal). Op de Extra-kanalen van Ziggo Sport worden nog aanvullende wedstrijden uitgezonden vanuit Birmingham.

De wedstrijden zijn ook via Internet te zien middels een zogenaamde UFC Fight Pass. Een aantal voorronde wedstrijden zijn ook te volgen via Youtube.

Sociale media:

Video: