Rico Verhoeven en Nieky Holzken in actie op GLORY live op Ziggo Sport

In Rotterdam vinden zaterdag diverse kickboksevenementen plaats onder de vlag van GLORY. De wedstrijden van Rico Verhoeven en Nieky Holzken zijn te zien op Ziggo Sport.

14 gevechten

In totaal staan er zaterdag 9 december wel 14 gevechten op het programma met onder meer het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Het betreft het 13e live evenement van 2017 van de kickboksorganisatie en bevat de onderdelen GLORY: Redemption (vier gevechten), GLORY 49 SuperFight Series (vijf gevechten) en GLORY 49 Rotterdam (vijf gevechten).

‘Headlinegevecht’

In het headlinegevecht neemt GLORY-wereldkampioen zwaargewicht en de onbetwiste “King of Kickboxing” Rico Verhoeven (51-10, 14 KO) het op tegen de nummer 3 op de zwaargewichtranglijst: Jamal “The Goliath” Ben Saddik (32-5, 26 KO, uitkomend voor Marokko). De formidabele tegenstander Ben Saddik schakelde Verhoeven in 2011 uit door een technische knock-out.

Nieky “The Natural” Holzken

Een hoogstaand gevecht dat oorspronkelijk op de agenda stond voor GLORY 45 Amsterdam is nu omgeboekt voor GLORY 49 SuperFight Series. Voormalig weltergewichtkampioen Nieky “The Natural” Holzken (90-13, 46 KO, uitkomend voor Nederland) is volledig hersteld van zijn voetblessure en maakt zich opnieuw op om uit te komen tegen het 23-jarige aanstormend talent Alim “Professor” Nabiyev (47-6, 21 KO, uitkomend voor Azerbeidzjan).

Ziggo Sport

Het evenement is zaterdag gedeeltelijk te volgen via Ziggo Sport, de sportzender die zonder meerkosten beschikbaar is voor abonnees met digitale televisie van de kabelaanbieder Ziggo. Vanaf 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar Rotterdam. De sportzender is te zien op kanaal 14.

Ziggo Sport Totaal

Op de betaalzender Ziggo Sport Totaal, beschikbaar via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders, is het gehele evenement te volgen. Via Ziggo Sport Extra 2 is zaterdag vanaf 17.00 uur Glory Kickboxing: #49 te zien, om 19.30 uur start Glory Kickboxing: #49 de Superfight Series en om 22.00 uur Glory Kickboxing: Redemption. Vanaf 21.00 uur
is het evenement ook te volgen via Ziggo Sport Select.

UFC

Delen van de dag zijn ook als “pay-per-view”-evenement te bekijken via UFC.TV via een zogenaamde “Fight pass”.

Sociale media: