Glory Collision: Gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari live op Ziggo Sport en UFC.TV

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is vanavond live te zien op Ziggo Sport en online via UFC.TV. Dit titanen gevecht vindt plaats tijdens het evenement Glory Collsion dat vanavond plaatsvindt in het Duitse Oberhausen.

Glory Collision

Tijdens Glory Collision vindt een van de meest langverwachte gevechten in de geschiedenis van de kickbokssport plaats. Net over de grens in de König Pilsener Arena te Oberhausen in Duitsland, zal vanavond regerend Glory World Champion Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (49-10, 13 KO) de confrontatie aangaan met Badr ‘The Golden Boy’ Hari (106-12, 93 KO).

Evenement

Het evenement is live te volgen via Ziggo Sport, Ziggo Sport Totaal en UFC.TV. UFC.TV is de grootste Pay-Per-View aanbieder in de wereld en de leider in distributie van gevechtsportevents. Het evenement kost €25,- en kan wereldwijd én in Nederland besteld worden via de website van UFC.TV.

Gratis gevechten via UFC.TV

Voor de uitzending van GLORY: COLLISION kunnen fans ook al afstemmen op de GLORY SuperFight Series. Deze zijn voor iedereen wereldwijd beschikbaar op zaterdag 10 december vanaf 19:30u op UFC.TV. De vijf gevechten worden gratis en live gestreamd via UFC.TV.

Ziggo Sport

Daarnaast zendt Ziggo Sport, de sportzender voor Ziggo-abonnees met digitale televisie op kanaal 14, komende zaterdag 10 december het kickboksgevecht tussen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari rechtstreeks uit. Ziggo Sport maakt de wedstrijden ook beschikbaar in het Ziggo Sport Totaal pakket, te ontvangen bij alle grote distributeurs in Nederland.

Live-uitzending

De live uitzending begint om 21:45 uur en zal worden gepresenteerd door Jack van Gelder. Als gast ontvangt hij onder andere oud-kickbockser Remy Bonjasky. Het commentaar wordt verzorgd door Fred Royens en Sem Schilt, die in zijn actieve carrière zowel Verhoeven als Hari wist te verslaan. Naast het gevecht tussen Verhoeven en Hari zendt Ziggo Sport op deze avond nog vier kickbokswedstrijden uit.

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.