Golf: KLM Open 2018 uitgebreid te volgen op Ziggo Sport

Tot en met zondag vindt in Spijk het golftoernooi de KLM Open Golf plaats. De wedstrijden zijn live te volgen op Ziggo Sport.

European Golf Tour

Het KLM Open is een onderdeel van de European Golf Tour. Bekende golfers als Ángel Cabrera, Romain Wattel Lee Westwood en Martin Kaymer doen mee aan het toernooi. Er starten twaalf Nederlanders in het KLM Open 2018. Nederlander Joost Luiten is er vanwege een blessure helaas niet bij.

“The Dutch”

Het is voor de derde keer dat het toernooi op The Dutch in Spijk wordt gespeeld. De baan in de gemeente Lingewaal was kandidaat voor de organisatie van de Ryder Cup van 2018 en geldt als zeer uitdagend voor golfprofessionals. De stadium course biedt bovendien prachtige plekken voor het publiek.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport besteedt de komende dagen veel aandacht aan het toernooi op televisie. Via de betaalzender Ziggo Sport Golf zijn tot en met zondag livebeelden te zien vanaf de ochtend tot de laatste golfers binnen zijn. Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te bekijken door Ziggo-abonnees doet op donderdag en vrijdag liveverslag.

Door het “SuperSportWeekend” is Ziggo Sport Golf voor vrijwel alle digitale televisiekijkers vanaf donderdag te volgen. Het commentaar en analyses bij de wedstrijden wordt verzorgd door onder anderen voormalig Tour-spelers Robert-Jan Derksen, Rolf Muntz en Inder van Weerelt.

NOS

De slotdag van het grootste internationale golftoernooi in Nederland is zondag te volgen via NPO 1 en NOS.nl.

Ziggo Sport KLM Open Radio

Het KLM Open is vier dagen lang rechtstreeks te volgen via de evenementenzender Ziggo Sport KLM Open Radio. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet en in de omgeving van Spijk via 106,7 MHz.