Ziggo Sport Totaal van 13 tot en met 17 september gratis te zien

In de periode van donderdag 13 september tot en met maandag 17 september is betaalzender Ziggo Sport Totaal gratis te zien bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal.

Nieuwe zender

Op 13 september wordt ook het nieuwe themakanaal Ziggo Sport Docu gelanceerd door de sportzender. De nieuwe zender vervangt het kanaal Extra 1.

Gratis Sport

Het “open stellen” van de sportzender houdt houdt in dat onder meer de live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A en de Formule 1 race van Singapore weer voor een breed publiek te zien zijn.

Volleybal

Daarnaast zijn ook de verrichtingen van de Nederlandse volleybalmannen tijdens het WK in China en de WK kwalificatie wedstrijden van de Nederlandse basketbalheren live te volgen. De zender Ziggo Sport Golf staat vier dagen lang in het teken van het KLM Open. Tenslotte komt ook het Nederlands Davis Cup tennisteam nog in actie in hun uitduel tegen Canada.

Rondo

Op zondagavond 16 september om 19:50 uur is ook het voetbalpraatprogramma Rondo gepresenteerd door Jack van Gelder voor iedereen te zien. Een dag later is dat ook het geval met het sportpraatprogramma Peptalk waar Jack van Gelder vanaf 19:50 uur samen met Frank Evenblij weer diverse sportgasten in de studio ontvangt.

Docu

Op donderdag 13 september lanceert Ziggo Sport Totaal het nieuwe themakanaal, Ziggo Sport Docu. Van 07:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur in de nacht zullen via dit kanaal verschillende sport gerelateerde documentaires worden uitgezonden. Indien dit kanaal nodig is voor het uitzenden van live sportwedstrijden, wordt de reguliere programmering onderbroken.

“Prominente plek”

Will Moerer, directeur Ziggo Sport is blij dat de documentaires nu een prominente plek binnen de programmering gaan innemen: ‘We hebben vreselijk veel mooie documentaires die tussen alle live sporten in vaak lastig te programmeren zijn. Nu we er een speciaal kanaal voor hebben ingericht wordt het een stuk overzichtelijker en kunnen de liefhebbers van dit genre altijd op Ziggo Sport Docu terecht. Naast de mogelijkheid voor alle distributie partners om alle kanalen in HD af te nemen zie ik de lancering van dit kanaal als een verrijking van ons Ziggo Sport Totaal pakket’.