Golf: The Masters te volgen via Ziggo Sport en BBC Two

Het prestigieuze golftoernooi The Masters is de komende dagen te volgen op Ziggo Sport en bij de BBC op BBC Two.

Major

The Masters, dat de komende dagen wordt gespeeld op de Augusta National Golf Club in het Amerikaanse Augusta, is een van de vier Major golftoernooien. De andere drie Majors zijn: de US Open, het Brits Open en het Amerikaanse PGA Kampioenschap. In november werd de editie van 2020 gespeeld en gewonnen door Dustin Johnson.

Winnaar

De winnaar mag vijf jaar lang aan alle Majors (de Masters, het US Open, Brits Open en Amerikaanse PGA Kampioenschap) meedoen en levenslang aan de Masters. De winnaar gaat met bijna 2 miljoen euro naar huis toe.

Deelnemers

Deelnemers aan het toernooi zijn dit jaar onder andere Paul Casey, Lee Westwood, Phil Mickelson, Rory McIlroy , Jordan Spieth, Justin Rose en Brooks Koepka. Natuurlijk doet ook de winnaar van vorig jaar mee: Dustin Johnson.

Ziggo Sport

Via Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor abonnees van Ziggo via kanaal 14, zijn er op donderdag-, zaterdag- en zondagavond beelden te zien vanaf Augusta. Voor wie geen slag wil missen kan terecht op de betaalzender Ziggo Sport Golf. Op de betaalzender Ziggo Sport Golf wordt The Masters van donderdag tot en met zondag in zijn geheel live uitgezonden. Alle uitzendtijden vind je via de website van de sportzender.

BBC

Ook de Britse publieke televisiezender BBC besteedt aandacht aan het toernooi. Van donderdag tot en met zondag zijn elke avond de hoogtepunten te zien van de betreffende speeldag. De exacte uitzendtijden zijn te vinden op de website van de BBC. BBC Two is in HD-kwaliteit te zien bij onder andere Ziggo (kanaal 62) en KPN (kanaal 27)

Meer informatie via www.masters.com