Golf: The Match Tiger Woods vs. Phil Mickelson live op Ziggo Sport

Vandaag spelen de golfers Tiger Woods en Phil Mickelson een rechtstreeks duel tegen elkaar in ‘The Match’. De wedstrijd is Nederland live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

The Match

Naar het rechtstreekse golfduel tussen de golftitanen Tiger Woods en Phil Mickelson wordt in de Verenigde Staten al enkele maanden naar uit gekeken. De twee golfers gaan een exclusief “gevecht” aan op het MGM Resorts International in Las Vegas. Tijdens deze matchplay wedstrijd kan de winnaar 9 miljoen dollar winnen.

Mediaspektakel

In de Verenigde Staten wordt het evenement exclusief als pay-per-view evenement uitgezonden. Het duel wordt uitgebreid in beeld gebracht. Tigers Woods en Phil Mickelson dragen tijdens de wedstrijd een microfoon, net als hun caddies. Er wordt ook gefilmd met speciale drone-camera’s. In Nederland kan de liefhebber terecht op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Televisie

Via Ziggo Sport is ‘The Match’ vanaf 23.40 uur live te volgen. Ziggo Sport is zonder meerkosten voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie te zien op kanaal 14.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen al vanaf 20.00 uur terecht op Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd is daar vanaf 20.00 uur te zien op het speciale golfkanaal Ziggo Sport Golf.

Video: