Gouden Televizier-Ring Gala live op NPO 1

npo1Welk televisieprogramma wint dit jaar de felbegeerde Gouden Televizier-Ring? Tijdens het 49ste Gouden Televizier-Ring Gala wordt vanavond op NPO 1 de winnaar bekend gemaakt.

Vanavond zendt de AVROTROS live vanuit Koninklijk Theater Carré het 49ste Gouden Televizier-Ring Gala uit. Tijdens het belangrijkste televisiegala van het jaar worden de winnaars bekend gemaakt van: de Aanstormend Talent Award, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en natuurlijk van de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden van dit jaar voor de Gouden Televizier-Ring zijn: Flikken Maastricht (AVROTROS), Penoza (KRO) en SynDROOM (RTL 4). Alle overige genomineerden vind je hier.

Jan Smit
Jan Smit is vanavond de gastheer in Koninklijk Theater Carré, een grote eer voor de Volendammer. ‘’Ik heb die Ring zelf ooit gewonnen en ik weet hoe belangrijk het kan zijn voor je carrière. Dat ik als zanger ben gevraagd voor de presentatie van zo’n groot programma, maakt me trots”, aldus de zanger.

Nationale TV-onderzoek
Lauren Verster presenteert tijdens het Televizier-Ring Gala de meest opvallende resultaten van het Nationale TV-onderzoek. Traditiegetrouw heeft het Gouden Televizier-Ring Gala samen met onderzoeksbureau GfK onderzocht hoe Nederland denkt over het afgelopen televisiejaar.

Slotspektakel
Singer-songwriter Niels Geusebroek werkt mee aan het slotspektakel voor de 49ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Laat je in de laatste twee minuten waarin gestemd kan worden verrassen door een muzikaal spektakel.

Gouden Televizier-Ring Gala, donderdag 16 oktober, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1