(C) Mediamagazine

Grand Prix Radio met FM-zender in Spa Tijdens Grand Prix België

De online radiozender Grand Prix Radio is tijdens het Formule 1-weekend van de Grand Prix in België ook in de ether te ontvangen rond het circuit. Dit bericht de radiozender op haar website.

Veel Nederlanders richting Spa

Veel Nederlanders trekken dit weekeinde richting Spa-Francorchamps om Max Verstappen te steunen tijdens zijn race bij de Formule 1 Grand Prix van België. De verwachting is dat ongeveer 60.000 Nederlanders richting de Ardennen vertrekken om daar de race live mee te maken.

FM

Om al deze Nederlanders van informatie te voorzien heeft Grand Prix Radio de beschikking gekregen over een FM-zender op 88.8 MHz tijdens het race-weekend. Vorig jaar zond de radiozender ook uit tijdens de Formule 1 Grand Prix van België

“Hoop werk”

“Het is een hoop werk om een en ander rond te krijgen, maar met de ervaring van vorig jaar en de hulp van de duizenden Nederlanders op en rond het circuit, gaan we er een geweldig feest van maken”, aldus Olav Mol, een van de initiatiefnemers van de online radiozender.

Bezoekers

“De organisatie verwacht komend weekend in totaal zo’n 250.000 bezoekers op Spa-Francorchamps, onder wie zo’n 100.000 Nederlanders die allemaal Max Verstappen komen aanmoedigen. We willen er samen met deze fans een geweldig Hollands feestje van maken en hopen dat ook Max zijn steentje kan bijdragen.”

Commentaar

Via Grand Prix Radio is komend weekend de race – met het commentaar van Olav Mol – live te beluisteren. De dj’s van Grand Prix Radio zenden 24 uur per dag live uit waarbij niet alleen het laatste nieuws uit de paddock langskomt, maar ook reportages gemaakt zullen worden op en rond het circuit.

Naast de frequentie op 88.8 FM is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de livestream op de website en via de Grand Prix Radio-app. De radiozender is in de regio Spa tot en met zondag te horen.

Sociale media: