Grand Prix Radio komt met podcast ‘Formule 1 aan tafel’

De online radiozender Grand Prix Radio komt met een eigen podcast: ‘Formule 1 aan tafel’. De podcast start op Eerste Kerstdag.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering, die op dinsdag 25 december om 11.30 uur op Grand Prix Radio wordt uitgezonden, zijn Olav Mol, F1-journalist Patrick Moeke en GPR-audiovormgever Frederik Middelhoff te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp.

Tweede aflevering

Tijdens de tweede aflevering, die een dag later eveneens om 11.30 uur op onze radiozender wordt uitgezonden, schuiven naast Hoogterp en Mol Grand Prix Radio-deejay Robin Leféber en Formule 1-journalist Mike Mulder aan.

Terug- en vooruitkijken

In Formule 1 aan tafel kijken Formule 1-experts terug op 2018 en vooruit naar 2019. Wat ging er goed en fout bij Max Verstappen? Waar ging het mis bij Ferrari en wat mogen we in 2019 verwachten van de samenwerking tussen Honda en Red Bull?

Luisteren

De podcast is niet alleen live te beluisteren op de radiozender zelf maar ook via bekende podcast-apps zoals Itunes, Castbox, Spotify en Overcast. De shows zullen ook op de website van de radiozender worden gepubliceerd.