Grand Prix Radio maakt app voor Android-platform beschikbaar

De online radiozender Grand Prix Radio heeft ook een app voor telefoons en tablets die werken op het Android-platform geïntroduceerd. Een app voor het iOS-platform had de radiozender al.

Autosport

Grand Prix Radio is een radiozender die zich volledig richt op autosport in de breedste zin des woords en uitzendt via Internet. Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens.

Formule 1

Natuurlijk wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de koning onder de raceklassen: De Formule 1. De radiozender zond al enige tijd het commentaar uit van Olav Mol bij Ziggo Sport. Sinds dit seizoen zijn ook de classificaties te beluisteren bij de radiozender. Afgelopen zondag was de eerste Formule 1-race van dit seizoen.

Android

De radiozender kan naast het beluisteren via Internet ook op smartphone of tablet worden beluisterd met een app. Voor Apple’s iOS was deze app al beschikbaar. Sinds dit weekeinde is de app ook beschikbaar voor Android. “Dat is dus goed nieuws voor onze luisteraars met bijvoorbeeld een telefoon van Samsung, LG, HTC, Motorola, Sony of Huawei“,aldus de radiozender.

Met de Grand Prix Radio-app is de liefhebber van autosport je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit de racewereld. Is er echt iets aan de hand? Dan ontvang je van ons een push-notificatie met breaking news.

App

De app voor Android is te vinden in de Google Play Store. De app voor iOS is te vinden in de Appstore van Apple. Online luisteren kan via Internet.

Sociale media: