Gratis kinderzenders en Film1 tijdens ‘Uitpak Weken’ van Ziggo

Ziggo trakteert haar abonnees op een aantal gratis kinderzenders en een weekeinde gratis Film1 tijdens de ‘Uitpak Weken’ van 9 tot en met 25 oktober.

Zeven gratis kidszenders

In de periode van vrijdag 9 tot en met 25 oktober zijn zeven kinderzenders gratis te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie. Het gaat om de zenders Nicktoons, Nickmusic, Pebble TV, Nick Jr, Boomerang, Baby TV en RTL Telekids. De zenders zijn in deze periode ook te zien via de app van Ziggo GO. Normaal maken de kinderzenders onderdeel uit van aanvullende pakketten.

Film 1

In het weekeinde van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober zijn de vier televisiezenders van Film1 gratis te zien via de kanalen 101 tot en met 104. Daarnaast worden een aantal films ook uitgezonden via Ziggo TV op kanaal 13. Het gaat onder andere om The Big Short, The Forgotten, Amazing Grace, Birdman, 12 Years a Slave en Don’t Say a Word. Ziggo TV is ook te zien via Ziggo GO op smartphone en tablet.

Klikkie

Klanten van Ziggo die hun mobiele telefoondienst bij Vodafone hebben afgesloten krijgen ook één maand ‘klikkie’ cadeau. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Meer informatie via de website van Ziggo: https://www.ziggo.nl/campagne/uitpak-weken