Groepsfase Europa League live op RTL7

voetbalVanavond komen de voetbalclubs PSV en Feyenoord in actie in de groepsfase van de Europa League. RTL7, FOX Sports en de radiozenders Radio 1 en Radio Rijnmond besteden hier aandacht aan.

RTL7 zendt de wedstrijden van de Nederlandse clubs PSV en Feyenoord live uit. PSV trapt vanavond al om 19.00 uur af tegen Estoril Praia uit Portugal, waarbij Sierd de Vos het commentaar verzorgt en Marcel Maijer de interviews aan het veld doet. De twee andere clubs in deze poule zijn Dynamo Moskou (Rusland) en Panathinaikos (Griekenland). Hierna speelt Feyenoord uit tegen de Europa League-winnaar van vorig jaar, Sevilla (Spanje). Bij deze wedstrijd komt het commentaar van Leo Driessen. Ook HNK Rijeka (Kroatië) en Standaard Luik (België) maken deel uit van deze poule.

De Europa League-avond van RTL 7 begint om 18.00 uur met de voorbeschouwingen en eindigt rond middernacht met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, van onder meer Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Celtic, Inter Milan, Everton, Napoli en Fiorentina. In de studio zitten Wilfred Genee, Johan Derksen en Gertjan Verbeek voor de presentatie en wedstrijdanalyses. De wedstrijden zijn ook live te volgen via Internet: http://www.rtl.nl/uefa-europa-league/#!/

FOX Sports
De betaalzender FOX Sports zendt ook een aantal wedstrijden van de Europa League live uit vanavond. Zo zijn onder andere de wedstrijden  Red Bull Salzburg-Celtic en Partizan Belgrado-Tottenham Hotspur live te zien bij FOX Sports. Het complete programma vind je hier.

Radio Rijnmond en Radio 1
Radio Rijnmond doet vanavond live verslag van de wedstrijd Sevilla – Feyenoord. Er is een extra lange uitzending van Radio Rijnmond Sport vanavond tussen 20.00 uur en 0.00 uur. Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel leveren het verslag voor de regionale omroep. Radio Rijnmond is in een groot gedeelte van Zuid-Holland te ontvangen via 93.4 MHz in de ether en wereldwijd via Internet. NOS Langs de Lijn is vanavond vanaf 19.00 uur te horen met een extra lange uitzending op Radio 1 met aandacht voor de Europa-League wedstrijden van PSV en Feyenoord. Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet