Groot Nieuws Radio komt met ‘Lijst van Gerechtigheid’

Groot Nieuws Radio zendt vanmiddag, vrijdag 4 november de ‘Lijst van Gerechtigheid’ uit. Er zijn vijftig liederen te horen met als thema ‘gerechtigheid’.

Lijst

Tussen 14.00 en 19.00 uur laten presentatoren Hans van Vuuren en Marien Korterink in totaal vijftig liederen horen op de Christelijke radiozender over het thema ‘gerechtigheid’. De lijst is een samenwerking met ontwikkelingsorganisatie Tear die op 11 en 12 november The Justice Conference houdt. Op nummer 1 staat het lied ‘Maak Ons Hart Onrustig’ van de Schrijvers Voor Gerechtigheid.

“Mooie opmaat”

Volgens Hanno Janse, eindredacteur bij Groot Nieuws Radio, is de ‘Lijst van Gerechtigheid’ een mooie opmaat naar The Justice Conference. “Gerechtigheid en recht doen is een belangrijke opdracht uit de Bijbel voor ons. Door middel van muziek en interviews willen we de luisteraars van Groot Nieuws Radio inspireren om daarmee aan de slag te gaan en de wereld om ons heen een klein beetje mooier te maken.”De hele lijst is te bekijken op de website van de radiozender.

Top 1008

Later dit jaar komt Groot Nieuws Radio ook met de Top 1008. De lijst met de met mooiste aanbiddingsliederen en christelijke popmuziek wordt dit jaar voor de zesde keer uitgezonden op de radiozender. Inmiddels kunnen de luisteraars stemmen op deze lijst via de website van de radiozender.

Groot Nieuws Radio is te ontvangen via de middengolf (1008 kHz), DAB+ en overal ter wereld via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.