Groot Nieuws Radio komt met eigen mobiele telefoonabonnementen

Radiozender Groot Nieuws Radio gaat abonnementen voor bellen en internet en de mobiele telefoon aanbieden onder haar eigen naam: Groot Nieuws Abonnement.

Sim-only

Voor de sim only-abonnementen werkt de radiozender samen met T-Mobile en Splinter Voice & Data. Voor de abonnementen wordt gebruik gemaakt van het netwerk van aanbieder T-Mobile.

DAB+

Groot Nieuws Radio is sinds begin dit jaar niet meer te beluisteren in de autoradio via de middengolf. De radiozender zendt nog wel uit via DAB+ en Internet. Voor luisteraars die geen beschikking hebben over een DAB+-radio maar wel in de auto via de smartphone naar de radiozender willen luisteren komt de Groot Nieuws Radio met drie sim-only abonnementen.

Abonnementen

Het gaat om de abonnementen Af en toe aan, Regelmatig aan en Altijd aan. Bij het Altijd aan kan er onbeperkt worden gebeld binnen Nederland en de Europese Unie, biedt  het abonnement onbeperkt Internet in Nederland en 10GB in de Europese Unie.

Dit abonnement wordt aangeboden voor een prijs 29,95 euro per maand. Er wordt dan een abonnement voor twee jaar afgesloten. Een overzicht van de abonnementen die Groot Nieuws Radio aanbiedt vind je hier.

Video: