Groot Nieuws Radio komt met nieuwe online radiozender

Groot Nieuws Radio gaat dit weekend van start met een nieuwe online radiozender: Groot Nieuws Radio Non-stop. Het is een online station zonder gepresenteerde programma’s en gesprekken, maar mét non-stop muziek van christelijke artiesten. “Ideaal om aan te zetten op momenten dat je lekker wil doorwerken: op kantoor, in het huishouden of tijdens het studeren.”, aldus de radiozender op haar website.

Muziek

“Bij Groot Nieuws Radio Non-stop hoor je de muziek van christelijke artiesten en bands die je kent van Groot Nieuws Radio. Denk aan Mozaiek Worship, Sela, For King & Country, Rend Collective, Hillsong Worship, Lauren Daigle, Matt Maher en Steven Curtis Chapman. Muziek die je opbouwt in je geloof en aanspoort je leven met God te leven.“, aldus de radiozender.

Luisteren

Groot Nieuws Radio Non-stop luister je vanaf komend weekend via de gratis smartphone-app. Ook komt het kanaal beschikbaar op de website van Groot Nieuws Radio en via internetradio’s. Het hoofdkanaal Groot Nieuws Radio blijft te beluisteren via alle gebruikelijke kanalen: DAB+, digitale radio, de app en Internet. Sinds kort is de radiozender ook te beluisteren via het digitale radiopakket van Ziggo.