Groot Nieuws Radio lanceert actieweek voor overstap naar DAB+

De christelijke radiozender Groot Nieuws Radio is vanaf 1 januari aanstaande niet meer te beluisteren via de middengolf. De radiozender zal dan alleen nog via de digitale radio te beluisteren zijn.

Stekker eruit

Vanaf 1 januari 2019 is Groot Nieuws Radio niet meer te beluisteren via de middengolffrequentie 1008 kHz. De sterkte middengolfzender vanuit Flevoland wordt vanaf die datum voorgoed het zwijgen opgelegd. De radiozender blijft wel te beluisteren via onder andere DAB+, internet en diverse digitale radiopakketten.

Overstappen

De radiozender gaat de komende periode haar luisteraars wijzen op de alternatieven voor ontvangst via de middengolf. Zo is er deze week een speciale actie op de radiozender waarbij een DAB+-wekkerradio of Internetradio gewonnen kan worden.
Dit najaar helpen we je met overstappen naar één van de manieren om digitaal te luisteren. Deze week maak je bij Groot Nieuws Radio kans op een DAB+ wekkerradio of internetradio, maar alléén als je de telefoon opneemt met de juiste zin!“, aldus de radiozender.

Actie

Luisteraars kunnen hun gegevens achterlaten via de website van de radiozender. “In een van de programma’s van Groot Nieuws Radio kun je live gebeld worden. Neem de telefoon op met de zin ‘Ik stap over naar digitale radio’ en je wint een radio“, aldus de radiozender.

Luisterwijzer

De radiozender heeft ook een luisterwijzer op haar website staan waarmee luisteraars kunnen nagaan wat voor hun het beste alternatief is voor het luisteren naar de middengolf.