Groot Nieuws Radio verhuist naar nieuwe locatie in Veenendaal

Groot Nieuws Radio verhuist dit voorjaar naar een nieuwe locatie. Vanaf mei worden de radio-uitzendingen gemaakt vanuit het gebouw ‘de Troubadour’ in Veenendaal. Dit bericht de radiozender vandaag. Op de nieuwe locatie zijn mogelijkheden om bands, artiesten en publiek te kunnen ontvangen. Ook is er een grote zaal waar concerten voor luisteraars georganiseerd kunnen worden.

Meer ruimte

Groot Nieuws Radio zendt nu bijna tien jaar uit vanuit de studio aan de Einsteinstraat in Veenendaal. In de Troubadour wordt een nieuwe ruimere hoofdstudio en twee productieruimtes gebouwd. Het gebouw wordt gedeeld met muziek-, dans- en theaterschool Elevate. Zo kan er gezamenlijk gebruik gemaakt worden van een bestaande studioruimte, inclusief bandruimte.

“Extra kansen”

Directeur Wilfred Hardeman is enthousiast over de verhuisplannen: “Deze nieuwe locatie biedt veel extra kansen. Zo hebben we de mogelijkheid om bij speciale uitzendingen de deuren van de studio open te zetten voor luisteraars. Ook kunnen we concerten voor onze vrienden organiseren. Luisteraars thuis kunnen dan via de radio meegenieten.”

Groei

Het afgelopen jaar heeft Groot Nieuws Radio een groei doorgemaakt met extra reclame-inkomsten, giften van de betrokken achterban en een actieve businessclub. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van businessclubleden. Ook eerder gemaakte reserveringen worden voor dit doel gebruikt. Voor de verhuizing is een speciale pagina op de website in gebruik genomen.

De radiozender die zich richt op de christelijke luisteraar is te ontvangen via de middengolf (1008 kHz), DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets: