Groot Nieuws Radio wijzigt programmering

gnrDe commerciële radiozender Groot Nieuws Radio gooit haar programmering op de schop. De aanpassingen zijn een gevolg van de slechte financiële situatie waarin de radiozender zich momenteel in bevindt.  “We hebben helaas moeten besluiten de avond- en weekendprogrammering aan te passen, met ingang van maandag 2 maart. In plaats van gepresenteerde programma’s gaan we in het weekend en ’s avonds na 20.00 uur over op een non-stop muziekprogrammering. Op zondagochtend blijven we een kerkdienst uitzenden.”, aldus de radiozender op haar website.

 

Herstructurering
“Op dit moment zitten we in een proces van herstructurering, waarover we met verschillende partijen in overleg zijn. Zo wordt er achter de schermen gewerkt aan een stabiele toekomst voor Groot Nieuws Radio. Begin maart ontmoeten we onze businessclubleden en partners voor een gesprek hierover. Ook willen we onze luisteraars betrekken bij de huidige situatie; op korte termijn gaan we door middel van een actieweek aandacht vragen voor het werk van Groot Nieuws Radio.”, aldus de radiozender.

De radiozender wil ook op korte termijn een actieweek organiseren onder haar luisteraars. Vorige week werd bekend dat Groot Nieuws Radio te kampen heeft met grote financiële problemen. Een faillisement van de radiozender werd toen niet uitgesloten door bestuurslid Ron de Rover van Groot Nieuws Radio.