Halve finale volleybalsters bij EK live bij de NOS op radio en tv

De wedstrijd van de Nederlandse volleybalsters in de halve finales van het EK is zaterdag live te zien op NPO 1 en NOS.nl. Dit bericht de NOS op haar website. Ook de wedstrijd in de volgende ronde is live te volgen via de NOS op radio en televisie.

Halve finale

De Nederlandse volleybalsters hebben zich donderdag op glorieuze wijze geplaatst voor de halve finale van het EK in Azerbeidzjan. Oranje won in de kwartfinale met 3-0 van Italië, en liet niets heel van de Azzurri. Nederland speelt zaterdag om 16.00 uur  tegen Azerbeidzjan. Azerbeidzjan wist met 3-0 te winnen van Duitsland.

Finale

Ook zondag zijn de oranje volleybalsters rechtstreeks te volgen bij de NOS. Of dat nou de finale is, of het duel om de derde plaats.

NPO 1

Op NPO 1 is vandaag, zaterdag 30 september, de wedstrijd tussen de dames van Oranje en Azerbeidzjan live te zien. De uitzending van NOS Studio Sport begint om 15.56 uur. Het commentaar wordt verzorgd door Maarten Tip. Mochten de volleybalsters winnen dan is de finale zondag vanaf 17.00 uur te zien. De wedstrijd om de derde en vierde plaats begint zondag om 14.00 uur. De wedstrijden zijn ook live te volgen via de website van de NOS.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn beide dagen flitsen te horen in de lopende programmering. Het tv-commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Krijn Schuitemaker. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.