Halve finales TOTO KNVB Beker live op radio en televisie

Vanavond worden de halve finales gespeeld in de TOTO KNVB Beker. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie via onder andere Veronica, FOX Sports en NPO Radio 1.

AZ-FC Twente

Het duel tussen AZ en FC Twente in Alkmaar wordt de eerste halve finale. Om 18.30 trappen de ploegen van trainers John van den Brom en Gertjan Verbeek af in het AFAS Stadion.

Feyenoord-Willem II

Feyenoord neemt het om 20.45 uur in eigen huis op tegen Willem II, dat zich eerder in een ware thriller (2-2) na strafschoppen plaatste voor de halve finale ten koste van Roda JC. Voor Feyenoord is het behalen van de finale van de beker belangrijk aangezien de kansen op het prolongeren van de landstitel in de Eredivisie verkeken lijken te zijn.

Veronica

Televisiezender Veronica zendt vanavond beide halve finales live uit. De uitzending op Veronica begint om 18.00 uur en om 18.30 uur wordt er overgeschakeld naar Alkmaar voor het eerste bekerduel tussen AZ en FC Twente. Ook de wedstrijd Feyenoord-Willem II is live te zien op Veronica.

FOX Sports

Beide halve finales van de KNVB Beker zijn ook te volgen via FOX Sports. Om 18.00 uur begint op FOX Sports 1 het programma Studio KNVB Beker met een voorbeschouwing op de wedstrijden van vanavond. Om 18.30 uur wordt er live geschakeld naar Alkmaar voor de wedstrijd AZ-FC Twente.

De nabeschouwing op deze wedstrijd is te zien op FOX Sports 5. De voorbeschouwing op de wedstrijd Feyenoord-Willem II is te zien op FOX Sports 3 en de wedstrijd zelf op FOX Sports 1 om 20.45 uur.

NPO Radio 1

Beide bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint al om 18.30 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale omroepen

Daarnaast zullen ook de regionale omroepen NH en RTV Rijnmond extra uitzendingen van hun sportprogramma op de radio brengen in verband met de wedstrijden van AZ uit Alkmaar en Feyenoord uit Rotterdam. Beide omroepen zijn te ontvangen via FM, DAB+, digitale kabel en wereldwijd via Internet.