Halve finales UEFA Europa League live op televisie en radio

Vanavond worden de eerste wedstrijden gespeeld in een tweeluik voor een finale plek in de UEFA Europa League. De wedstrijden worden live uitgezonden op radio en televisie.

Over iets minder dan drie weken is de finale van de Europa League. Welke twee ploegen er dan in het St. Jakobs-Park in Bazel aan de aftrap verschijnen, wordt de komende week duidelijk. Vanavond staan de wedstrijden Villareal – Liverpool en Shaktar Donetsk-Sevilla op het programma. Op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei, zijn de returns.

RTL7

RTL7 zendt vanavond de wedstrijd Villareal – Liverpool live uit. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de wedstrijd om 21.05 uur. De avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Onder andere Johan Derksen zorgt voor de analyses over de wedstrijd. Na afloop is er een ruime samenvatting te zien van de wedstrijd Shaktar Donetsk-Sevilla. Rond 23.30 uur zijn op RTL7 nog de dartwedstrijden te zijn uit de PDC Premier Leugue.

FOX Sports

Op FOX Sports 1 is vanavond het programma Studio Europa League te zien waarin live wordt geschakeld naar alle hoogte punten tijdens de eerste wedstrijd in de halve finales van de Europa League. Op FOX Sports 2 is de wedstrijd Villareal – Liverpool te zien, op FOX Sports 3 de wedstrijd Shaktar Donetsk-Sevilla.

Radio

Op de radio is er aandacht voor de halve finales in de UEFA Europa League bij het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Ragnar Niemeijer houdt voor het radioprogramma de wedstrijden uit de Europa League in de gaten. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.